Proinstall Stockholm AB

HEIKO

HVAC har utvecklats markant de senaste åren och kunderna har allt högre förväntningar på utrustning som luftkonditioneringssystem eller värmepumpar. Heiko är ett varumärke som skapades med behoven från den växande marknaden i åtanke och dess potential möjliggör kontinuerlig introduktion av den senaste tekniken. Heiko-system är lösningar som är vänliga inte bara för användare och installatörer utan även för miljön. Användarkomfort är oerhört viktigt för Heiko.

Enheterna kännetecknas främst av hög energieffektivitet, intelligent styrning via WiFi-fjärrkontroll och snabb och enkel installation. En ytterligare fördel är den minimalistiska och moderna designen. Varje användare kan enkelt anpassa luftkonditioneringssystem och värmepumpar till sin interiör. Funktionalitet, elegant design, energieffektivitet och tillförlitlighet beskriver perfekt enheterna från Heikos erbjudande.

En stor fördel med Heiko produkter är intelligenta lösningar. Värmepumpar och luftkonditioneringsanläggningar använder köldmediet R32. Detta innebär att enheterna som erbjuds av märket är mycket miljövänliga. En ytterligare fördel är tyst drift, som uppnås genom innovativ teknik som möjliggör effektiv brusreducering.