Proinstall Stockholm AB

Om Företaget

Företaget startades år 2008 av Piotr Johansson. Efter att ha tidigare erfarenhet av att jobba åt en annan ventilations firma, började Piotr tänka på att han skulle kunna göra ett lika bra jobb, om inte bättre, som ett eget företag. Piotr hade en vision om att skapa ett företag som hittar på nya och effektiva lösningar till tekniska problem inom ventilation.
Vid höga inomhustemperaturer börjar arbetskraften och koncentrationen vanligtvis sjunka till hälften av full kapacitet. Med hjälp av ren och frisk luft kommer din prestationsförmåga tillbaka och du kan jobba som vanligt med en stadig temperatur som inte sjunker för lågt eller stiger för högt. Det är just det Proinstall handlar om, att hålla huvudet kallt medans tempon stiger. Att hålla våra kunder nöjda och glada även när vi har gjort klart vårat jobb är det vi strävar efter.

Proinstall AB är en ventilations firma som tar ansvaret för att planera projekten som ni anlitar oss men även montaget av det.
Vi monterar snabbt, smidigt och noggrant med alltid den bästa kvaliteten på sina varor och sina montörer. Proinstall AB har slutfört över 100 lyckade projekt där alla var nöjda.

Vi jobbar över hela Stockholm området med fastanställda men vi är öppna för ett samarbete med andra företag också.